Invitasjon til deltakelse i nettbasert undersøkelse om ECT

John Read er kanskje et navn du har hørt før. Han er professor i klinisk psykologi ved University of East Londons School of Psychology. Du kan lese noe av hans engasjement her.

Vår leder har en gang møtte John Read og før fellesferien sendte han en invitasjon til Hvite Ørn medlemmer. Han er en progressiv mann og hans engasjement sammenfaller med mange av Hvite Ørns hjertesaker. Read trenger forskningsdeltakere for sin internasjonale nettundersøkelse.

Frist for å svare er 30. september.

Vi er seint ute med å videreformidle invitasjon, men ikke for seint. Kjenner du deg kallet, ta kontakt med han. Du bruker 20-30 miuttter på å svare. Undersøkelsen drives av tre kvinner som har hatt ECT, John Read og to andre kliniske psykologer.

Hvis du har noen generelle spørsmål om studien, vennligst kontakt hovedforskeren og professor John: john@uel.ac.uk.

Studien er godkjent av University of East Londons underkomité for etikk og integritet.

Her er lenken til undersøkelsen.

Er du aktuell som deltaker?

Hvis du er minst 18 år og har hatt ECT, annet enn de siste 4 ukene, inviteres du til å delta i en anonym nettundersøkelse.
Vi inviterer også familie og venner til å delta.
Dette er din mulighet til å dele dine erfaringer med denne behandlingen, positive, negative eller blandede. Undersøkelsen tar ca 20-25 minutter.
Hvis spørsmål om ECT eller om opplevelsene som førte til at du fikk ECT kan være plagsomme for deg, bør du vurdere å ikke delta i undersøkelsen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Søk

Snarveier

Sosiale medier

Gavekonto: 1503.75.65374

Vipps: #13683